Hku Ve Mirekoc Yaz Okulu | Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Hku Ve Mirekoc Yaz Okulu

Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Koç Üniversitesi Göç Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (Mirekoc) işbirliği ile düzenlenen 8. Uluslararası Göç Yaz Okulu programı HKÜ’de 3 gün süren programa, farklı ülkelerde ‘GÖÇ’ çalışan yüksek lisans, doktora öğrencisi ile sivil toplum çalışanları katıldı.

3 gün boyunca çeşitli sunum ve etkinlikleri kapsayan Uluslararası Yaz Okulunun ilk gününde, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç.Dr. Şakir Dinçşahin sunumunu gerçekleştirdi. İkinci gün sunumlarla devam eden programa, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü öğretim üyesi Emel Topcu da sunum yaparakkatkıda bulundu. Yaz okulunun son gününde ise katılımcılara sertifikaları verilerek program son erdirildi.