Uluslararası Göç Etkinlikleri | Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Uluslararası Göç Etkinlikleri

22 Şubat 2019 saat 13:30’da Uluslararası Göç Örgütü (IOM) ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü işbirliğiyle düzenlenen ”Uluslararası Göç Etkinlikleri”, IOM futbol turnuvası açılış seremonisi ile başladı. IOM Gaziantep Ofisi Başkanı Rex Alamban, açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Daha sonra futbol yorumcusu Mehmet Demirkol soruları yanıtlamak üzere kürsüye çıktı. Kahve molasının ardından ”Uluslararası Göç Etkinlikleri ”programı, Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ahmet İçduygu’nun katıldığı “Uyum, Geri Dönüş, Üçüncü Ülke Seçenekleri: Türkiye’de Suriyeliler” başlıklı atölye çalışmasıyla sona erdi.