Türkiye-Tanzanya İlişkileri Paneli | Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Türkiye-Tanzanya İlişkileri Paneli

Kalyoncu Afrika Araştırma Merkezi tarafından, Tanzanya Büyükelçisi Prof.Dr. Elizabeth K.KIONDO’nun katılımı ile “Türkiye-Tanzanya İlişkileri” Paneli düzenlendi. Tanzanya Büyükelçisi Prof. Dr. Elizabeth K. KIONDO Kalyoncu Afrika Araştırmaları Merkezi (KASC) tarafından düzenlenen panelde, Hasan Kalyoncu Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi. Rektörümüz Edibe Sözen’in de katıldığı panelin başında, Tanzanya’nın tanıtılması amacı ile hazırlanan video katılımcılara izletildi. Daha sonra Büyükelçi Kiondo kürsüye çıkarak Tanzanya’nın sosyo-ekonomik yapısı, iç dinamikleri ve diğer devletlerle olan ilişkisi hakkında katılımcılara bilgi verdi. Soru-cevap faslından sonra etkinlik sona erdi.