3. Afrika Konferansı | Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

3. Afrika Konferansı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nün bu sene üçüncüsünü düzenlediği Uluslararası Afrika Konferansı, 18 Nisan 2018 saat 10:00’da Organizasyon Komitesi Başkanı Doç.Dr. Kieran UCHEHARA’nın konuşması ile HKÜ KKM’de başladı.  Bölüm Başkanı A. Serdar Erdurmaz’ın konuşmasıyla devam eden konferans, Dünya’nın farklı ülkelerinden, şehirlerinden gelen konuşmacıları ağırladı; Afrika’nın çeşitli perspektiflerden değerlendirilmesini sağladı. Son oturumda, Büyükelçi Ahmet Rıza Demirer ve Güney Afrika Büyükelçilik Müsteşarı Puleng Alpheus Chaba konuşmalarını yaptı, daha sonra konferans sona erdi.

3. Afrika Konferansı kapsamında HKÜ’ye gelen Afrikalı Büyükelçiler, Rektör Tamer Yılmaz eşliğinde Hasan Kalyoncu Üniversitesini gezdi. Büyükelçiler; HKÜ’nün imkanları, eğitimi ve kampüs ortamını yerinde gördü.